Οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας

Οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας, το εμβληματικό φεστιβάλ κλασικής μουσικής, πιστό στο ραντεβού του με το κοινό, σας υποδέχεται ξανά στην πόλη της Καλαμάτας από τις 27 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου με ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών και masterclasses.

Αφήνοντας πίσω μια δύσκολη χρονιά εγκλεισμού και συναυλιακής απαγόρευσης, οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας δίνουν ξανά την ευκαιρία στη μουσική να εμπνεύσει και να συναρπάσει το κοινό. Το Φεστιβάλ παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι επτά συναυλίες από την κλασική μέχρι την τζαζ και από την ιστορικά τεκμηριωμένη εκτέλεση, μέχρι τη σύγχρονη δημιουργία με διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες και σύνολα.

Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με ασφάλεια και  με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου τις εκδηλώσεις. Μάλιστα, με όχημα την αγάπη για τη μουσική και ως αντίβαρο στον υγειονομικό εγκλεισμό των προηγούμενων μηνών, όλες οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση ΦΑΡΙΣ του Δήμου Καλαμάτας και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και τελεί υπό τη χορηγία και αιγίδα του ΥΠΠΟΑ. Μέγας Χορηγός του Φεστιβάλ είναι το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια. Το Φεστιβάλ στηρίζεται, επίσης, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας
www.kalamatamusicdays.com